AdSomeNoise en MultiMinds bundelen hun expertise

Het Leuvense AdSomeNoise, finalist in de MM Innovator Agency 2022, en het Aalsterse MultiMinds bereiken een nieuwe mijlpaal in hun samenwerking.

Beide agencies merken dat er bij adverteerders veel vragen zijn omtrent data in advertising, en wie nu juist allemaal ownership heeft. De adverteerders zelf? Big tech? En zijn de waardevolle insights die je haalt uit die data écht te graai voor de hoogste bieder?

Nu komt er een whitepaper uit hun koker waarin ze hun expertise bundelen over data-driven marketing, wat niet helemaal onverwacht komt. MultiMinds verkent en vindt continu manieren om privacy-vriendelijke first-party data ten volle te benutten. Oplossingen die AdSomeNoise dan gebruikt in haar digitale communicatiecampagnes.

In de whitepaper komen onderwerpen aan bod als Big Tech en 3rd party cookies, maar het is bovenal een praktisch pleidooi om te investeren in een future-proof en duurzame datastrategie.

Op 28 april organiseren AdSomeNoise en MultiMinds bovendien een webinar waarbij er concrete succesverhalen worden uitgediept van adverteerders die al investeerden in een future-proof datastrategie. De ideale gelegenheid dus om vanop de eerste rij geïnspireerd te worden hoe jij je marketing een frisse wind inblaast.

De gratis whitepaper en meer info over de webinar vindt u hier: https://whendatameetsmarketing.be/

media

Stay in touch


So, you like to hear us talk huh? What about entering our newsletter?

symbol

Like what you see?

We help navigate customer journeys in a connected world by integrating creativity, media and technology.

Contact us