Unique Expertise Agency of the year

Unique Expertise : AdSomeNoise

Depuis huit ans, AdSomeNoise se spécialise dans la créativité data driven. Autrement dit, l’agence dirigée par Steven Verbruggen s’emploie à combiner la créativité et l’expertise en médias, stratégie et technologie. Loin d’être un simple gimmick, cette approche constitue selon elle la prochaine tendance en matière de publicité (en ligne) et va gagner sans cesse du terrain.

Active à la fois dans la création et les médias, ASN dispose de tous les outils pour mettre en oeuvre une telle approche intégrée. Après ses débuts dans le display, elle a réuni peu à peu tout un arsenal de plateformes, allant des banner ads aux réseaux sociaux en passant par la vidéo (comme dans le projet pilote mené pour Carglass en collaboration avec SBS) et l’e-mail.

Unique Expertise : AdSomeNoise

Sinds acht jaar specialiseert AdSomeNoise zich in data driven creativity, met andere woorden de combinatie van creativiteit en expertise in media, strategie en technologie. Meer dan een gimmick vormt die combinatie volgens het bureau de volgende trend in (online) reclame die alleen maar belangrijker zal worden, uiteraard niet alleen in België, maar wereldwijd.

Er zijn niet veel bureaus die de nodige skills in huis hebben om dit soort campagnes te maken. Ze vragen immers een unieke combinatie van competentie. Zo kan ASN omdat het zowel actief is in creatie als in media beschikken over de nodige tools die een geïntegreerde aanpak mogelijk maken. Ze begonnen met display, maar beschikken vandaag over een heel arsenaal platformen, gaande van banner ads, over social tot video (zoals in het pilootproject dat ze in samenwerking met SBS voerden voor Carglass) en e-mail. Zo kunnen ze het digitale materiaal optimaal inzetten. Dat doen ze op basis van een ‘plug-in’ aanpak: ze brengen met andere woorden de competenties die nodig zijn om een campagne zo efficiënt mogelijk te maken in.

Het bureau kan daartoe rekenen op medewerkers in kantoren verspreid over kantoren in Leuven en Kortrijk. Onder hen vinden we onder andere ervaren rotten als Pieter Jadoul die na twaalf jaar bij Pebble Media het bureau versterkt om de media-afdeling uit te bouwen.

media

Stay in touch


So, you like to hear us talk huh? What about entering our newsletter?

symbol

Like what you see?

We help navigate customer journeys in a connected world by integrating creativity, media and technology.

Contact us