AdSomeNoise pioniert met Dynamic Creative Optimization for video voor Quick-Step

Mede dankzij innovatiesteun van de provincie Vlaams-Brabant stelde het agency AdSomeNoise DCO for video op punt. Bij DCO for video worden video-advertenties in real time samengesteld d.m.v. datasignalen, aangepast aan elke individuele kijker. Nu is de tijd rijp om het op de buitenwereld los te laten. In Quick-Step vonden ze een open-minded klant die deze innovatie omarmt en zo relevanter wilt adverteren.

In dit geval wordt geolocatie gebruikt om kijkers in contact te brengen met lokale dealers in de video. Daarnaast kunnen nog verschillende elementen, waaronder promo’s, aangepast worden. De video die de kijker uiteindelijk te zien krijgt is het gevolg van een geautomatiseerde decision tree die verschillende scenario’s bevat.

“We hebben met Quick-Step doorheen de jaren al veel ervaring opgedaan met DCO for display en social. Maar met DCO for video zijn we nu ook in staat inspirationele video te combineren met dealermarketing. Dat was tot nu toe niet mogelijk”, zegt Jolien Janssens, Digital Consumer Marketing Manager bij Unilin.

Het belang van video blijft toenemen.” zegt Steven Verbruggen, Managing director van AdSomeNoise. “Maar nog meer dan bij display is video advertising nog grotendeels ‘one size fits all’. Met DCO for video brengen we daar verandering in. Vanaf nu kunnen klanten bij ons terecht voor real-time gepersonaliseerde video advertenties.”

De campagne loopt in samenwerking met Adhese (AdTech partner), Semetis (media) en DPG (publisher).

AdSomeNoise profileert zich al even als autoriteit op het vlak van gepersonaliseerde, dynamische advertenties. Onlangs publiceerden ze dan ook een white paper over het gigantische potentieel van DCO. Maar het agency gaat nu dus nog een stap verder.

media

Stay in touch


So, you like to hear us talk huh? What about entering our newsletter?

symbol

Like what you see?

We help navigate customer journeys in a connected world by integrating creativity, media and technology.

Contact us